+40 720 966 882
Ion Ionescu De La Brad nr.15
Timisoara
Luni-Sambata 8.00-18.00
Duminica Inchis

Despre noi

Infiintata in anul 2018, compania GTX Electric Solutions s.r.l. are ca obiectiv principal de activitate instalatii electrice, instalatii pentru automatizare Smart Home si instalatii electrice industriale.

Totodata deoarece clientii nostrii ne au cerut, am infintat si un department care se ocupa cu  importul si distributia de echipamente electronice folosite în domeniul automatizarilor de tip Smart Home.

Cu sediul în Timisoara , compania GTX Electric Solutions s.r.l.  este un partener de incredere in ceea ce priveste serviciile de inalta calitate si distributia produsele unor producatori de prestigiu din lume la cele mai bune preturi.

Oricare ar fi nevoia ta, specialistii nostrii vor identifica soluţia optimă .

Ce ne recomanda: integritatea, responsabilitatea, entuziasmul, ambiţia şi determinarea. Acestea sunt adevaratele valori ale echipei noastre.

Implicarea noastră activa confera certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricarui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui.

Fiecare proiect este studiat în amanunt, necesitatile clientului sunt întotdeauna pe primul loc, suntem concentrati pe beneficiile ce le aduc instalatiile si nu pe instalatii în sine.

Suntem la zi cu noutatile aparute printr-o informare continua în privinta noutatilor in domeniul automatizarilor si a sistemelor Smart.

Prin intermediul acestui site speram sa satisfacem cat mai bine cerintele dumneavoastra, oferindu-va acces rapid la toate produsele si serviciile oferite de compania noastra.