+40 720 966 882
Ion Ionescu De La Brad nr.15
Timisoara
Luni-Sambata 8.00-18.00
Duminica Inchis

Knx

6.6

Azi e momentul perfect sa planifici  instalația KNX a casei tale,

KNX este un sistem inteligent de automatizare a instalaţiilor electrice şi de control de la distanţă care facilitează condiţiile de viaţă şi de muncă, prin implementare simplă şi costuri reduse. Condiţia pentru a opta pentru un astfel de sistem se face încă din faza incipientă, faza de planificare.

Tehnologia KNX - standard mondial pentru toate aplicațiile de control al clădirilor, de la controlul iluminatului și al jaluzelelor până la diverse sisteme de securitate, încălzire, ventilație, aer condiționat, monitorizare alarme, controlul instalațiilor sanitare, managementul energiei, contorizare, precum și dispozitive de uz casnic, audio și multe altele - aparține Asociației KNX. Tehnologia KNX se poate utiliza nu numai în clădirile noi, dar și în cele deja existente și este pe piață de peste 23 de ani, incluzând predecesorii, EIB, EHS și BatiBUS.

13

BENEFICII

Vă așteaptăm cu soluții de automatizări case inteligente. Veniți să descoperiți cele mai avansate tehnologii de case inteligente.

Beneficiile casei inteligente sunt numeroase și variază în funcție de gradul de automatizare al casei, dar și de dorințele dumneavoastră. Ceea ce rămâne constant, însă, este controlul pe care vi-l oferă casa inteligentă, permanent și facil, asupra tuturor subsistemelor integrate.