+40 720 966 882
Ion Ionescu De La Brad nr.15
Timisoara
Luni-Sambata 8.00-18.00
Duminica Inchis

Sisteme Alarma

Azi e momentul perfect sa planifici securitatea businessului si a casei tale!

Va oferim o gama variata de echipamente profesionale de antiefractie si alarmare.

Lucram cu toata gama de produse profesionale de la producatori precum Paradox, DSC si ABB-KNX .

In oferta noastra veti gasi toate componentele necesare alcatuirii sistemului de alarma potrivit cerintelor dumneavoastra (centrale, detectori si senzori de orice tip, sirene de interior si exterior, module de comunicatie, tastaturi, contacte magnetice, etc), dar si kituri complete si testate de catre tehnicienii nostri.

Ce este un sistem de alarma?

Un sistem de alarma (sau sistem antiefractie) este un sistem format din multiple componente electronice interconectate, al carui scop este de a detecta si semnala prezenta persoanelor nedorite.

La ce foloseste un sistem de alarma?

Sistemele de alarma pot fi folosite in locuinte, spatii comerciale, spatii industriale, etc, atat la interior cat si la exterior.

Multa lume stie ca sistemele de alarma sunt folosite strict pentru detectia de intrusi, dar ele ofera si detectie de incendiu, gaz metan, monoxid de carbon, chiar si inundatie. Trebuie doar sa conectam la centrala de alarma senzorul potrivit.

Un sistem de alarma poate fi cuplat, pentru eficienta sporita, cu un sistem de monitorizare video. Impreuna, cele doua solutii pot lucra in tandem pentru a inregistra tot ce se intampla in locatia protejata in eventualitatea unui incident.

Sistemele de alarma sunt de dimensiuni diferite, de la solutii mici, limitate la cativa senzori si o sirena de interior, pana la sisteme complexe, pe diferite partitionari logice, cu control de la distanta si modalitati de alarmare diverse.

9.9

Un sistem antiefracţie trebuie să conţină o serie de componente astfel:
• Centrală de detecţie şi alarmare, prevăzută cu software de operare propriu şi elemente de armare/dezarmare locale;
•Detectoare de prezenţă pentru interior şi exterior, cu posibilitatea reglării sensibilităţii de detecţie şi imunitate la  perturbaţii electromagnetice;
• Contacte magnetice folosite pentru protejarea uşilor şi ferestrelor, pot fi instalate în punctele de acces vulnerabile, asigurând o protecţie perimetrală;
• Tastatură ce permite armarea şi dezarmarea întregului sistem, pentru programarea centralei, pentru comenzi speciale, pentru afişarea stării sistemului şi pentru citirea istoriei de evenimente;
• Sisteme de avertizare audio şi optice;
•Elemente de alarmare la distanţă – comunicator telefonic, interfaţă de conectare la dispeceratul de supraveghere
• Acumulatori ce menţin sistemul în funcţiune după căderea sursei principale de energie electrică în funcţie de consumul sistemului şi de capacitatea acumulatorilor.

14